Algemene informatie

Bestelling

U krijgt altijd een bestelbevestiging nadat uw bestelling verwerkt is in ons systeem. Zodra uw bestelling wordt verstuurd ontvangt u een verzendbevestiging met daarin de informatie over uw bestelling en eventuele verzendgegevens. Uw bestelling is daarna te volgen via de site van PostNL of DHL met het ontvangen track en trace nummer.

Nadat een bestelling is afgegeven, is het niet meer mogelijk om deze bestelling te combineren met andere bestellingen. Indien de bestelling nog niet in het bestelproces verwerkt is, kan uw bestelling nog aangepast worden. Neem hiervoor contact met ons op.

Indien u uw bestelling wilt annuleren, dient u contact met ons op te nemen. Indien de bestelling nog niet in het bestelproces is opgenomen, kan uw bestelling nog geannuleerd worden.

Indien u vragen heeft over u bestelling kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier.

Betaling en veiligheid

Alle betaalmogelijkheden die wij aanbieden zijn geheel veilig vanwege onze veiligheidsstandaards. Persoonlijke gegevens zoals gegevens van de creditcard worden beschermd door technische encryptie en additionele autorisatie-processen - die beide als gegevens getransfereerd en opgeslagen worden.

Betalen kan via:
iDeal
Paypal (ook Creditcards)
Vooruitbetaling

iDeal

iDEAL is een veilige vorm van internetbankieren waarbij u tijdens uw bestelling naar de internetbankiersite van uw bank wordt geleid. In de vertrouwde omgeving van uw bank kunt u de betaling van uw bestelling veilig afhandelen. De betaalgegevens zijn al voor u ingevuld. Nadat u een bevestiging van uw bank heeft ontvangen keert u terug naar Airsoftlipo. U ontvangt een bestelbevestiging. Aangezien de iDEAL betaling direct wordt verwerkt is deze direct zichtbaar op uw rekeningoverzicht. Wij sturen uw bestelling meteen verder naar het magazijn zodat de bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden. 

Paypal en creditcard

Paypal is een extreem veilige maar zeer eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening van je eigen keuze. Heb je een creditkaart, dan kun je die koppelen aan je Paypal rekening. Je kunt dan betalingen doen vanaf je creditkaart zonder dat je creditkaartgegevens over het internet gaan. Alleen Paypal weet dan die creditkaart gegevens: voor het overige gaat de betaling als hierboven is beschreven. De afboeking vindt aan het eind van de maand plaats van je creditkaart, indien je Paypal saldo ontoereikend is. Geldopnamen van je Paypal account blijven gewoon plaats vinden door een overboeking te doen van je Paypal account naar je bank- of girorekening van je eigen keuze

Vooruitbetaling

U heeft de mogelijkheid uw bestelling vooruit te betalen. Tijdens het bestellen kunt u voor deze methode kiezen. Nadat u uw bestelling verzonden heeft ontvangt u een e-mail met de informatie die u hiervoor nodig heeft. Deze informatie is ook te zien tijdens het bestelproces. Zodra uw betaling door ons verwerkt is, wordt de bestelling automatisch naar u verstuurd. Vermeld bij de overschrijving altijd uw bestelnummer. Wij kunnen uw betaling dan snel en makkelijk koppelen aan uw klantennummer.

Maak het juiste bedrag over op onderstaande bankrekening:

T.a.v. Airsoftlipo
IBAN: NL93 KNAB 0255 5417 24
Bank: Knab
Plaats: Maasbracht

Levering

Na ontvangst van betaling bedraagt de levertijd 1 tot 5 werkdagen. De bestellingen worden verstuurd met PostNL of DHL. U kunt kiezen voor de volgende verzendmogelijkheden:


-Basis pakket vanaf €6,65. U ontvangt dan een track en trace nummer om de zending te volgen. Het pakket wordt onverzekerd verstuurd.
-Verzekerd versturen vanaf €7,95. Ook hier ontvangt u een track en trace nummer. Dit pakket wordt aangetekend en verzekerd verstuurd (tot €500), neem hiervoor contact met ons op.
-Afhalen. Dit is alleen mogelijk op afspraak. Afhalen kan in Maasbracht. Mocht u de producten willen afhalen neem dan contact op door middel van het contact formulier of de gegevens onderaan deze pagina.

Deze verzendopties gelden alleen voor Nederland.

Woont u in de EU? Voor de levertijd in andere EU landen kunnen wij helaas geen indicatie geven. De bestellingen worden verstuurd met PostNL of DHL. Voor verzending binnen de EU zijn de verzendkosten afhankelijk van waar u woont

Woont u buiten de EU? Neem dan contact op via het contactformulier of de gegevens onderaan deze pagina. 

Omdat wij voorstander zijn van recycling worden bestelling zoveel mogelijk verzonden in al eerder gebruikte dozen.

Retourneren

Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u het product binnen 14 dagen retourneren zonder vermelding van redenen. Dit kan alleen na schriftelijk overleg en mits het product ongebruikt is. Verzendkosten en andere administratieve kosten worden niet geretourneerd. Het overige bedrag wordt na ontvangst binnen 5 werkdagen teruggestort.

Indien u een kapot product/onderdeel of fout artikel heeft ontvangen verzoeken wij u binnen twee dagen na ontvangst van de goederen contact met ons op te nemen. Dit kan via het contactformulier. Kapotte goederen worden volledig terug betaald, inclusief verzend en andere additionele kosten. Kosten vanwege prioriteit, expres of koerier worden niet terug betaald. Indien u het artikel zelf met wenst te retourneren, dan vergoeden wij maximaal €6,75 van de retourkosten.Met vriendelijke groet,

Airsoftlipo
Y. Stickelbruck
Op de berg 29
Maasbracht
+31 (0) 6 13238539